Burn-Out programma

Een burn-out is iets wat je niet moet onderschatten. Het is een sluipend proces waarbij je vaak te laat bent om in te grijpen. Mentale overbelasting, langdurige stress, werkdruk, privé situaties. Het overschatten van je eigen kunnen en toch maar door gaan, nog even dit of nog even dat afmaken, geen nee kunnen (durven) zeggen, maatschappelijke druk. Met tegenzin naar je werk gaan maar vanwege financiële druk niet zomaar wat anders kunnen doen. Pesten of ondergewaardeerd worden op de werkplek maar jezelf niet kunnen of durven weren.

Vaak zie je dat mensen denken het wel aan te kunnen, bv heel snel weer aan het werk na een aangrijpende gebeurtenis. Je drukt dan je gedachtes aan de kant, je gevoelens negeer je en je richt op wat "gedaan" moet worden of wat verwacht wordt van je. Zo zijn er talloze voorbeelden, oorzaken, die er voor kunnen zorgen dat je uiteindelijk in een burn-out terecht komt. Je gaat maar door tot het zenuwstelsel, de spieren, uiteindelijk zeggen' tot hier en niet verder'. Wat dan?

Wanneer je hierin vervalt dan kan het zo heftig zijn dat het hele lichaam lijkt te blokkeren, en dat doet het ook. Je kan niet meer functioneren.

Daarbij komt vaak angst kijken, angst voor de toekomst. Het gezin valt uit elkaar of je raakt je baan kwijt. Het gevoel van alleen te staan en geïsoleerd van je omgeving te zijn zorgt alleen maar voor een neerwaartse spiraal.

Bij velen die in de praktijk geweest zijn voor een burn-out zie je een snelle verbetering wanneer iemand zijn of haar gedachten weer kan richten op een positieve uitkomst, wanneer iemand durft op te komen voor zichzelf, minder lichamelijke en mentale klachten heeft, meer kan ontspannen, en weer zin in het leven heeft zonder vlug ergens tegenop te zien. Een burn-out tast ook het zelfvertrouwen, eigenwaarde, zelfliefde en het zelfbeeld aan. Rust, kalmte, ontspanning, zelfbeeld, zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf (grenzen stellen) etc., zijn belangrijke elementen in het herstel bij een burn-out die er voor zorgen dat je niet terug valt in een burn-out.

Het herstelproces van een burn-out kan maanden en maanden tot zelfs jaren duren. Heel makkelijk verval je ook weer terug in een burn-out zodra je weer signalen opvangt of krijgt, die je tijdens de burn-out ook hebt ervaren. “ Daar gaan we weer” of “nee, niet weer!” Je gaat je dan weer heel bewust worden van je lichaam en je gesteldheid.
Het proces en tijdsduur van een burn-out kan sterk ingekort worden m.b.v. hypnotherapie wanneer de juiste stappen worden genomen.
De juiste stappen zijn essentieel omdat burn-out zo enorm omvangrijk is en een juiste aanpak speciaal op maat voor jou noodzakelijk is.
Iedereen is uniek op zijn of haar eigen manier en een burn-out is voor niemand hetzelfde. Dat is ook de reden dat dokters vaak geen raad weten en medicijnen voorschrijven. 

wij bieden je een persoonlijk en uniek hypnotherapie- coaching programma op maat aan. Het programma bestaat uit 7 sessies waarbij we stap voor stap gaan werken aan de oorzaak van de burn-out, de symptomen en gaan we naar de gewenste uitkomst. Dit gaat er voor zorgen dat je sterker dan ooit uit de burn-out komt, en zeker net zo belangrijk, er niet terug in vervalt. 

Dit programma is speciaal voor jou wanneer je jezelf herkent in de bovenstaande tekst. 

Op maat, effectief en uniek gericht op jou persoonlijk om jou zo snel mogelijk weer op de been te krijgen en er voor te zorgen dat jij jezelf weer de waarde toe kan kennen die je verdient.

Afhankelijk van de vooruitgang kan er ook gekozen worden voor enkele losse sessies. 

 Maand 1

1e sessie

Kennismaking/intake

Situatieschets

Doelen bespreken

Afstemmen van behandelplan

Kennismaking hypnotherapie

Ontspanning/opnieuw leren ontspannen

2e en 3e 

Evaluatie

Verbeterpunten

Oorzaak- gedrag- gevolg / ontspanning iedere situatie

Ongewenste overtuigingen, aannames en verwachtingen

Hoe gebruik je jouw gevoeligheid als talent ipv valkuil

Valkuilen en triggers “wie, wat, waar, hoe, wanneer en waarom” en hoe je bij jezelf kunt blijven

Maand 2

4e en 5e sessie

Evaluatie

Verbeterpunten

Zelfvertrouwen, assertiviteit, grenzen stellen, jouw eigen ruimte opnieuw innemen

Wie ben je werkelijk? 

Maand 3

6e sessie

Evaluatie

Verbeterpunten, situatieschets

Weerbaarheid, terugval voorkomen , toekomst

7e sessie

Eind Evaluatie

Afsluitende sessie, verleden afsluiten, powerboost toekomst, nieuw begin, focus op je nieuwe comfortzone

 

Vraag eens een vrijblijvend een uitvoerig intakegesprek aan, we zullen in dit gesprek alle details van het programma bespreken.

 

 

 

 

 

 

Jeffrey Stephens Protocol

 

 

 

 

Joris Waayer

Gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut / Hypnotiseur/ Coach/ hypnosetrainer

Release Your Mind protocol (uniek en als enige in Nederland)

Virtuele maagband therapeut 

Dave Elman Protocol

Jeffrey Stephens Protocol

Swan Protocol by Bob Burns

Esdaile protocol by Ines Simpson

Hypnose Instructeur / Trainer / Coach / Spreker

UK Hypnosis Academy certified hypnotist/ Trainer

Trainer instructeur Hypnose Training Zeeland

Trainer instructeur Hypnose Academy Nederland

http://www.hypnoseacademy.nl

Contact info

Business Park Terneuzen Haarmanweg 25,
Gebouw 0, 1e verdieping kamer 7
4538 AN Terneuzen 

of

Jan van Brakelstraat 14

4461 ZC Goes                                                    

Tel +31 6-55156847

info@hypnosepraktijkzeeland.nl

 

KvK 63469006
NL89 KNAB 0256 3761 90

Algemene Voorwaarden

            Openingstijden       Alleen op afspraak.

  • Maandag-Vrijdag: 09.00 - 20:00
  • Zaterdag: 09:00 - 18:00
  • Zondag: gesloten