Alle recensies zijn met toestemming van de cliënt geplaatst.

 

Stoppen met roken

Hoi Joris,

8 maanden gestopt nu en ik voel me fantastisch! Mijn vrouw rookt nog steeds maar die maakt binnenkort een afspraak met je. Fijn dat je benoemde dat zij zelf moet willen stoppen en dat ik niet de afspraak voor haar moet maken. Ze was er nog niet klaar voor maar nu wel. 

Take care,

Thomas

 IMR Virtuele Maagband.

Hi Joris, ik wil je even laten zien hoe ik in 6 maanden verandert ben. Mede dankzij jou! Hartelijk dank hiervoor en ik wens je hele fijne feestdagen. Groetjes van...

IMR virtuele maagband

 

 

Stoppen met roken

Ola Joris,

1 jaar en 4 maanden later en nog steeds een niet roker en geloof me, ik ben getest door vrienden. Vaak was ik al gestopt en erna weer begonnen dus ik begrijp ze wel. Voor mij is dit de perfecte oplossing geweest. Ik heb er geen zin meer in en ben er ook niet meer mee bezig. Veel mensen in mijn omgeving, collega's, vrienden die roken en het doet me niks. ik ben een niet roker en ga dat heerlijk blijven. vrijheid!  

Thanks nogmaals. Martin

 

 

Gewichtsverlies IMR virtuele maagband

Iedere dag passeerde ik de bakker als ik van mijn werk naar huis reed.
Ik stopte iedere dag automatisch om even iets lekkers te halen voor bij de koffie. 
Ik werd vanmorgen wakker en moest je laten weten dat ik nu al voor de derde dag langs de bakker ben gereden zonder te stoppen. 
Op zich niet vreemd als je besloten hebt wat kilo’s kwijt te willen maar voor mij was het vreemd omdat ik langs de bakker reed en rechtstreeks van mijn werk naar huis ben gegaan en niet eens de bakker heb opgemerkt.

 

Al 12 jaar angst om over de snelweg te rijden na een ongeval.

Hoi Joris hier even een korte update .

Toen ik weg ging bij je had ik niet meteen het idee “veranderd” te zijn.
De verandering merkte ik pas op toen ik onderweg dacht pff ik doe het gewoon!
Even aarzelde ik maar ik heb het gedaan!! En het voelde echt als een overwinning. Heel af en toe dwaal ik nog even af naar het moment van het ongeval maar richt me dan op het gevoel van vrijheid die je me hebt laten ervaren. Super super super dankbaar dat ik dit weer mag voelen en kan doen.

Liefs P

 

Angst voor wespen

Nog nooit was ik gestoken door een wesp maar had wel een panische angst voor wespen. Alleen al het idee dat er wespen zouden kunnen zijn zorgde er al voor dat ik binnen bleef. Mensen begrepen niet hoe erg de angst kon zijn en werd ook vaak belachelijk gemaakt of er mee gepest. Op het laatst was de angst zo erg dat ik al bij het horen van het gezoem verlamde en alleen nog maar kon huilen. Ik heb eerder therapie gehad voor deze angst en zelfs medicatie maar niks hielp echt. Een vriendin vertelde mij contact te zoeken met jou om eens hypnose te proberen, zij was al eens bij jou geweest voor het roken. Ik had geen idee wat hypnose was en eerlijk gezegd beangstigde het me ook een beetje. In mijn omgeving lachten ze een beetje erom en het was allemaal onzin en dat ik misschien ging kakelen als een kip. Dit heeft mij nog zeker een maand ervan weerhouden om contact te zoeken met je. In juni heb ik je gebeld en ben een week later geweest bij je. Ik kan vanuit mijn hart zeggen DANK JE WEL! Ik ben nu 2 maanden verder en heb rust. Ik heb geen paniek en geen angst ervaren meer. De sessie zelf was relaxed en het gesprek vooraf zorgde al voor een hoop opluchting. Hypnose is niet eng, het is juist zeer aangenaam. Ik hoorde je gewoon praten en dacht zelfs, is dit nu hypnose? Ik ben blij dat ik de stap gemaakt heb om naar je toe te gaan en toen je me vroeg of ik mijn ervaring wilde delen heb ik natuurlijk ja gezegd. Dit heeft mij gebracht wat ik niet had verwacht en nogmaals ik ben je dankbaar voor de vrijheid die ik nu ervaar. 

Groetjes Natas

Emotie-eten

Ik kan er nog steeds niet bij hoe dit kan Joris. Nooit heb ik geweten dat ik at en snoepte omdat ik me rot voelde. Ik kan het nu laten staan en hoef er niet eens over na te denken. ik kan het ook niet uitleggen maar ik ben er zo blij mee. het is alsof ik rust ervaar die ik niet ken. ik ben je dankbaar voor wat je hebt gedaan ook al heb ik geen idee wat het is wat je hebt gedaan. Het gaat vanzelf. Heel veel groetjes  

 

Burn-out

Hallo Joris,

ik kan melden dat eindelijk sinds hele hele lange tijd er weer zon naar binnen schijnt. 8 jaar lang heb ik mezelf als onwaardig gevoeld en gezien, waardeloos en futloos.  Begrepen worden door jou heeft me er toe aangezet dat ik samen met jou ben gaan werken aan de opbouw van mezelf. zo voelde het ook, opbouwen vanaf nul. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb ondanks dat ik in periode zat waarin ik nergens meer zin in had. Ik laat me niet meer vangen en verleiden tot mijn oude ik. Ik dank jou enorm voor je kennis, begrip en de manier waarop je dit allemaal doet . Jammer dat ik dit niet 8 jaar eerder heb gedaan:)

 

 

 

IMR virtuele maagband 3 sessies

Hooiii

Ik sta nog steeds versteld! 7 kg er af in 3 en een halve week. ik weet ik heb nog er nog 13 te gaan maar dat gaat me lukken!!! Waar ik voorheen het liet hangen voel ik nu die power en motivatie om er helemaal voor te gaan. Genoeg eten om te leven en er van genieten zei je....dat doe ik!! ik wil het! ik kan het! ik doe het!  Dank je wel Joris en misschien tot ergens als het nodig is. 

 

 

 

Angst voor naalden en tandarts 2 sessies

Hoi Joris,

Eindelijk na jaren niet naar de tandarts durven gaan heb ik het gedaan! Doodsbang voor naalden en tandarts was ik.
Ik vind het nog steeds niet leuk maar dat hoefde ook niet zei je.
Als ik dit geweten had was ik veel eerder bij je gekomen en had ik nu mijn kies waarschijnlijk nog gehad.:(

Ik weet nu dat ik het kan en durf en dat er eigenlijk niks engs aan is.
Ik ga voortaan zonder angst en wil je daar heel hartelijk voor bedanken. Voor mij een fantastische start van het nieuw jaar. Bedankt!

 

 

Wespenfobie 2 sessies

beste Joris,met dit bericht wil ik je uit de grond van mijn hart bedanken omdat je mijn leven terug leefbaar hebt gemaakt.Voor de eerste maal in meer dan dertig... jaar heb ik kunnen genieten van de zomer,mijn enorme wespenfobie is dankzij jou hypnose verdwenen.Bij deze hoop ik dan ook dat zoveel mogelijk mensen die eventueel nog twijfelen dit lezen.Beste mensen twijfel niet meer maar ga ervoor,en beste joris namens mij en mijn man duizend maal bedankt voor dit nieuwe leven dat we dankzij jou kunnen leven ,vele groetjes van carina

 

Release Your Mind Programma.

Het was even zoeken naar de juiste woorden maar hier nog een recensie over de geweldige ervaring van de hypnose! Het gaat nog steeds super goed! Sinds de laatste sessie vorige week iedere dag gewandeld en ik ben zelfs al 1,5 kilo afgevallen. Nog steeds helemaal blij en happy, gemotiveerd en iedereen zegt tegen me dat ik weer straal! Ik kan je echt niet vaak genoeg bedanken, wat een superrrrrr ervaring is het toch geweest!

Ik had nooit durven hopen dat hypnose zóveel voor mij kon doen in zo'n korte tijd. Door 3 sessies durf ik te zeggen dat ik een ander mens ben: mezelf! Ik was mezelf kwijt, voelde me een hoopje ellende en alles was alleen maar negatief en vreugdeloos. Tijdens de intake zat ik te huilen vanwege ellende/verdriet/pijn. Na de eerste sessie huilde ik van blijdschap want er was zo'n last van me af gevallen. Alsof er een knop is omgezet in je hoofd waar je zelf niet bij kan. Het was als of de zon in mn hoofd weer ging schijnen! De ervaring van hypnose is onbeschrijfelijk eigenlijk. Het voelt zó fijn, zo totaal relaxt en ontspannen. Wat ik met het Release Your Mind program heb bereikt: ik voel me weer gelukkig. Kan mn zorgen achter me laten en relativeren. Ik hou weer van mezelf, ben zelfverzekerder en kom voor mezelf op. Durf nee te zeggen en juist op te komen voor wat ik graag wil. Ik sta weer positief in het leven! Daarnaast heb ik nu het doorzettingsvermogen om meer te gaan bewegen, meer te gaan doen en ondernemen en om af te vallen. Hypnose gave me ME back! Joris ik kan je echt niet vaak genoeg bedanken!!! Voor de tijd die je voor me neemt, voor het vertrouwen en voor deze fantastische ervaring!!!

 

plein/straatvrees/paniekaanvallen 1 sessie

Straatvrees en paniekaanvallen.

Ik kan je niet genoeg bedanken Joris....
Na al jaren niet fatsoenlijk meer de straat op te durven of zelfs maar een winkel te kunnen bezoeken zonder paniekaanvallen ben ik nu zover dat ik steeds meer er weer op uit durf te gaan. Zelfs het enorme winkelcentrum in Wijnegem heb ik bezocht samen met mijn vrouw voor kerstinkopen.
Je weet ik had angst om zelfs maar naar je praktijk te komen laat staan hoe ik me voelde ten aanzien van hypnose.
Je hebt me laten inzien hoe mijn gedachtes mijn functioneren beïnvloedde. Ik weet nu hoe mijn gedachtes te sturen en wat een mogelijkheden aan kracht ik zelf kan oproepen.
Ik vond de sessies geweldig en voelde me elke keer sterker worden en meer vastberaden om niet de rest van mijn leven hiermee te blijven lopen. Ik weet nu wat ik moet doen om andere gevoelens op te roepen, gevoelens waarvan ik niet eens meer wist dat ik ze had. Je had het al gezegd...alles is al aanwezig we moeten het alleen maar naar voren halen weer en sterker maken. Dat is gebeurt en kan het soms moeilijk nog geloven.

Nogmaals heel erg bedankt en ik hoop dat mijn ervaring een steun mag zijn voor anderen om in te zien dat er mogelijkheden zijn zoals hypnose om iets aan dit soort problemen te doen.

 

Release Your Mind programma.

Ik vond het een hele fijne ervaring en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Nadat ik eerst wat informatie had gelezen dacht ik, dit ga ik doen. Het waren hele fijne sessies waar ik telkens heel ontspannen uit kwam, ook daarna merkte ik stap voor stap verbetering. Het was voor mij een goede manier om terug tot mezelf te komen. Ik was benieuwd hoe het zou voelen om onder hypnose ...te zijn. Dat viel erg mee en het was heel bijzonder om te ervaren wat een verandering het teweeg kan brengen. Wat mij betreft is het een aanrader. Ik voel me nu veel rustiger en weet weer terug hoe het voelt om ontspannen te zijn. Dat het op deze manier kon was voor mij heel prettig.

 

Stoppen met roken 1 sessie

Hoi Joris,

Omdat ik zei pas overtuigd te zijn zodra ik 1 jaar gestopt zou ( kritisch en sceptisch he;0)zijn met roken mail ik je om je op de hoogte te brengen....
Afgelopen dinsdag was het precies 1 jaar geleden dat ik de sessie bij jou heb gedaan om te stoppen met roken. Ik heb met mijn vrouw zitten rekenen wat het opgeleverd zou hebben als ik alles opzij gezet zou hebben:)
2 pakjes zware Vannelle en 6 pakjes sigaretten per week kwamen we uit op ongeveer € 3000 euro!!! Nogmaals bedankt en mocht ik in de toekomst ergens tegenaan lopen dan heb ik je adres. Fijne feestdagen alvast. Groeten P

 

 

Zelfvertrouwen / motivatie/ doelbepaling in 2 sessies

Graag wil ik vertellen hoe hypnose mij geholpen heeft in mijn proces. Al een jaar was ik bezig met persoonlijke groei en alles wat daarbij komt kijken. Naast mijn eigen bedrijf had ik een betaalde baan. Heel graag wilde ik de sprong wagen om volledig voor mijn eigen bedrijf te gaan maar... ik vond het zo’n moeilijk besluit. Ik ging naar Joris toe en vertelde waar ik mee zat. Hij vroeg me wat ik precies wilde. Sterker worden, zekerder zijn, meer zelfvertrouwen en eigenlijk een soort houvast bij deze sprong in het diepe.

In een hypnose sessie, heerlijke ontspanning overigens, heeft hij me gevraagd mezelf voor te stellen hoe ik zou willen zijn in de toekomst. Ik visualiseerde mezelf als sterke, leuke vrouw die wist wat ze wilde en kon. Hij leidde me daar in de sessie naar toe, naar die nieuwe versie van mezelf en vroeg me te voelen hoe het voelde. Het voelde heel goed! Natuurlijk was er nog meer maar het gaat om de essentie. Na de sessie wist ik waar ik naar toe wilde, ik had een duidelijk doel voor ogen. Ik voelde me zekerder en sterker. Ook relaxter. Het heeft nog even geduurd maar het besluit is genomen! Inmiddels is mijn bedrijf verder uitgegroeid en gaat het heel goed. Ik ben blij dat ik toen zo sterk was om hulp te vragen en nog blijer dat ik de juiste plek en persoon heb gevonden om me te kunnen helpen! Dank je wel voor alles!

 

Hoogtevrees/ dieptevrees 1 sessie

Hoogtevrees/dieptevrees...

Hoi Joris, ik zou je laten weten hoe het gegaan is in de bergen. Het is voor mij ongelooflijk maar ik heb nagenoeg geen angst gehad. Stapte uit de auto en liep zo naar n rand waar ik de vorige keren niet naar toe durfde. Met autorijden, Jan aan t stuur ging het heel goed. Heb hem wel af en toe gevraagd zijn handen aan t stuur te houden maar meer uit voorzorg dan uit angst. ( als hij naar iets wijst doet hij dat langer dan nodig vind ik) 1 x de 4 de dag zijn we door een plaatsje gereden waar ik wel weer wat rotgevoelens had en werd er ook kribbig van. Was ook nieuwe plek en hoger. Heb tegen mezelf gepraat en dat hielp. Ik heb me een stuk vrijer en blijer, zelfs uitgelaten gevoeld op de plaats waar we straks gaan wonen. Ik ben je dus enorm dankbaar, kan het niet genoeg zeggen. Ik hoop dat dit zo blijft, zelfs nog beter kan worden!
Alhoewel mijn hoogte-dieptevrees me in de weg zat om me lekker te voelen, lijkt dit geen groot probleem, zeker niet na mijn eerdere overwinningen van moeilijkere periodes in mijn leven. Toch voelde ik me er nu thuis en eigenlijk is dat de basis van alles. Heb geleerd dat ik mijn hart en gevoel moet volgen en ben blij dat je op mijn pad bent gekomen!

 

Virtuele maagband

Al een tijdje liep ik rond met de gedachte dat er nu toch wel echt iets moest gebeuren. Van alles al geprobeerd maar niets hielp blijvend. Na elke poging kwam er meer bij dan dat eraf ging. Tot ik van een vriendin hoorde dat zij van het nagelbijten af was door 1 hypnose sessie. In 1e instantie stond ik er scepties tegenover. Ja, ja, dat zal wel !!!... Maar omdat de nagels bleven groeien en ik toch wel erg benieuwd was naar hoe dat in z'n werk zou gaan, toch een afspraak gemaakt voor 'n intake gesprek. Bloednerveus was ik, wat zou er gaan gebeuren ???, wat zou ik moeten doen ??, zou 't lukken mij onder hypnose te krijgen ??? Al na 5 minuten had Joris mij op mn gemak gesteld en hebben we gewoon zitten praten. Hij nam de tijd en hij nam me serieus. Nog steeds was ik scepties want zo deed hij natuurlijk tegen iedereen. Maar nu, ruim 6 maanden, 5 sessies en 2 onderhoudsessies later, ben ik overtuigd. Ik ben 17 (!!!) kg afgevallen en dat zonder dieet en zonder veel moeite. Het is niet zo dat Joris mij iets nieuws verteld heeft, maar hij heeft mij er wel bewust van gemaakt wat ik echt nodig heb. Waar ik nog wel heel benieuwd naar ben is hoe het mij komend jaar zal vergaan want ik val nog steeds af en zal dit wel blijvend zijn . Joris, bedankt voor je luisterend oor, je interesse en 't feit dat ik nu ben waar ik ben !!!

 

 

Prikkelbare darmsyndroom 1 sessie

Beste Joris,

Vorig jaar in juli ben ik bij je geweest met een prikkelbare darmsyndroom....
Bijna dagelijks had ik last van krampen in mijn buik, soms zo erg dat ik niet eens recht kon lopen. Via een vriendin kwam ik toen in contact met jou.
Dat had ik dus veel eerder moeten doen! Tijdens de sessie kreeg ik een "anker" mee die ik moest toepassen zodra de klachten begonnen.
En...ongelooflijk... Het werkte gewoon, de kramp nam per direct af.
Dat moest ik in het begin wel regelmatig toepassen maar nu, 8 maanden verder, heb ik zelfs dat anker bijna niet meer nodig.
Ik ben zo goed als klachtenvrij en heeeeel soms, als ik denk dat ik wat voel pas ik het gewoon nog toe en dan werkt het nog steeds direct!

Bedankt! Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben.

 

 

Virtuele maagband

Druk met van alles, stress, moe, geen zin meer om te sporten, veel lekkere dingen: chocola want daar wordt je toch gelukkig van ;-)…, het resultaat was: kilo’s erbij en minder gelukkig… afijn het zal wel duidelijk zijn waar ik mee kampte. Op zoek naar hulp zag ik half november een berichtje voorbij komen over de virtuele maagband van Hypnose praktijk Zeeland. Gelijk gebeld en de volgende dag kon ik al terecht voor een kennismakingsgesprek. Totaal geen idee wat ik kon verwachten, verder dan wat je wel eens op tv ziet over hypnose (het knippen met de vingers en iemand is totaal van de wereld) was ik nog nooit gekomen. Joris heeft dan ook een zware dobber aan me gehad (sorry Joris haha, enorm bedankt voor je aandacht en geduld). De sessies in combinatie met een audiobestand waar ik dagelijks naar moest luisteren hebben me zoveel goeds gedaan. Het heeft me de wilskracht gegeven om er weer voor te gaan, de juiste keuzes te maken qua eten maar ook voor andere dingen, eerder voelen dat je genoeg gegeten hebt, weer lekker te gaan sporten (er zelfs naar uit te kijken!). En weet je, na alles wat ik al ooit geprobeerd had om gewicht kwijt te raken, eet ik nu eindelijk “normaal”, geen dieet, niks. Het gaat me nu echt gemakkelijk af. De behoefte aan slechte tussendoortjes is totaal verdwenen (hoe fijn is dat!!). Inmiddels zijn er al 8 kilo’s af! Ik gun Joris van harte mijn o zo positieve reactie maar wil zelf graag anoniem blijven. Ontzettend dankbaar ben ik! Ik hoop dat jullie wat aan mijn ervaring hebben. Succes!

 

Virtuele maagband

Met dank aan het tomtom vermogen van deze man (ik mag niet zeggen dat t door hem komt hihi) ben ik in t laatste kwartaal van 2015 12 kilo kwijtgeraakt wat het totaal op 15 kilo maakt. Superblij mee! Maar wat ik nog mooier vind is dat toen begin december er iets heftigs in mijn persoonlijk leven heeft plaatsgevonden Joris onmiddellijk klaarstond om nog een sessie met me te doen. Het had niks te maken met gewicht verliezen op dat moment maar alles met loslaten (OMG wat een k**term) en je hoofd opruimen. Kortom het stressgehalte reguleren. Duurde ff maar dan heb je ook wat! Joris bedankt voor je tijd, geduld en enorme vakmanschap

 

Gewichtsverlies / suiker  1 sessie

16 juli heb ik bij jou hypnotherapie gehad om af te vallen. Daarnaast ben ik al meer dan 12 jaar patiënt voor diabetes. Jaren ga ik daar al voor op controle. Mijn bloedsuiker is altijd wat aan de hoge kant geweest en mijn bloeddruk schommelt altijd een beetje. Nu 2,5 weken verder... ben ik al 3 kg kwijt en is voor het eerst in 12 jaar mijn bloeddruk helemaal in orde! Voor het eerst in al die jaren was er eens niks op aan te merken. De omloopassistente was verbaasd en erg onder de indruk. Ze was erg benieuwd naar mijn geheim. Ik vertelde dat het door de hypnotherapie kwam bij Hypnosepraktijk Zeeland, ik moest je veel complimenten geven en een flinke schouderklop!

 

Virtuele maagband

Hoi Joris! Er lijkt echt een eind gekomen te zijn aan 19 jaar gedoe omtrent lijnen en gewichtsverlies.
Begin dit jaar besloot ik dat de knop om moest. Zoals al vele keren viel ik 8 kilo af in 3 maanden tijd, maar dan verzwakt de wil om ontelbare redenen. ...
Na de zomervakantie waren er nog maar 3 van de 8 eraf. Ik zag een aantal maal jou pagina voorbij komen. Hoop sceptische gedachten......
uiteindelijk op 14 sept een berichtje gestuurd. Woensdag 16 sept kon ik al bij je terecht voor een intake en eventueel een eerste sessie. Boordevol vragen zat ik. Was hypnotherapie niet eng? Je ziet zulke bijzondere dingen op tv smile-emoticon was het een tijdelijk iets? Etc etc.
Maar de klik was er tussen ons. Ik voelde me echt op mn gemak. Ik heb de 5 sessies fantastisch gevonden. Kwam volledig tot rust. Maar rust was niet t doel! Dubbele gedachten van zou t toch niet weer terug komen. Mijn emo eetbuien.
Nu na twee maanden kan ik volmondig beamen dat dit niet zo is!. Ik heb inmiddels feestjes, etentjes, emotionele buien gehad en geen terugval.
De ene week ging het wat harder dan de andere week, maar nu na 2 maanden is er 9,4 kilo eraf wat de stand van 2015 12,5 kilo maakt.
Ik ben supertrots en ga vrolijk door op deze manier. Ik heb je bedankt, je zei je hebt t zelf gedaan,ik was slechts je tomtom. Zo zie ik het nu maar! Maar wat mij betreft ben je een topper in je vak!

 

Virtuele maagband

Op woensdag 7 Oktober 2015 kwam ik voor de eerste keer bij de Hypnosepraktijk zeeland. Na vele dieetpogingen zie ik dit als een laatste redmiddel. Een beetje sceptisch en onzeker over wat mij te wachten stond, heb ik onder hypnose de maagband aan laten brengen, en wat een ervaring!! Nu 3 weken later en inmiddels een paar sessies later is er 4 kilo af! mijn hele "denkwijze"omtrent eten is veranderd, wat een... verschil met 3 weken geleden. Ik denk niet meer de hele dag aan eten, maar eet als mijn lichaam dit aangeeft en dan eet ik tot ik een voldaan gevoel heb, en dit is inderdaad de helft minder als voorheen. Ook was ik een echte zoetekauw,en ook hartige dingen kon ik moeilijk laten gaan. Meerdere keren per dag ging mijn hand richting een snoepje of stukje kaas. Deze gewoonte is totaal verdwenen, ik denk er zelfs helemaal niet meer aan, en dat gelijk al na de eerste sessie. Ook water drinken gaat mij nu goed af, dronk ik voorheen een paar glazen wijn sävonds neem ik nu water (met of zonder smaakje).Mijn hele ik is veranderd door deze hypnose sessies van Joris, ik kan het iedereen aanraden. Vanaf komende week ga ik na een vakantie van 5 weken weer aan het werk, Ik werk als internationaal vrachtwagen chauffeuse, en kom dus weer ongewild in de franse restaurants, waar de kok echte chauffeurs menu's maakt (vet en vitamine vrij), en als extra wordt daar een litertje wijn bij geserveerd en een frans kaasplankje! maar ik weet dat dit me nu niks meer zal doen. Mijn hele denk en handelswijze is veranderd, en ik zal in de toekomst een "slanke" vrachtwagen chauffeur zijn. Joris dank je wel, voor de mooie ervaringen die je me gegeven hebt, en ik ga zeker hier mee door, 25 kilo moet er minstens af!!

 

Stoppen met roken 1 sessie

Hoi Joris, Zomaar ff een berichtje. Wat was het een bijzondere ervaring de hypnose en totaal, maar dan ook totaal geen behoefte meer gehad om een sigaret op te steken. Ook de angst voor eetbuien en evt vervangende gewoontes bleek niet gegrond. Ik ben zelfs beter gaan eten! Geen idee wat je precies gedaan hebt met mijn onderbewuste, maar ik dank je uit de grond van mijn hart!! Het gaat heerlijk .. thxx voor alles X

 

Zelfvertrouwen en stress 2 sessies

 Al 2x ben ik onder hypnose geweest. Een keer voor energie en een keer voor stress. Na de eerste hypnose, meer energie. Merkte ik dat ik eindelijk weer kon genieten van de dag. Ik kon de dag doorkomen en zelfs heel veel dingen doen zonder uitgeput op de bank te zitten na een uurtje bezigheid.
De tweede keer hypnotherapie, die voor stress, was een hele andere ervaring. Je leerde me een hulpmiddel, een anker, te gebruiken op de moment...en dat ik de stress voelde aankomen. En ik merk nu, dat is heel vaak!
Ik ben al flink uitgetest na de therapie. Onze auto viel kapot met een rekening tegen de duizend euro, we zouden de auto een week van de vakantie kwijt zijn, onze zoon is flink in zijn peuterpubertijd en zo kan ik wel doorgaan. Al die momenten, die normaal behoorlijk stressvol zijn, ben ik rustig doorgekomen. Ik leer mezelf opnieuw kennen.
Ik herken nu wanneer ik boos word en wanneer ik iets beu ben wanneer niet alles omzet in stress. En dat ik best fijn! Eindelijk uit kunnen leggen hoe je je voelt zonder gespannen schouders, kloppend hart en onrustig lichaam. Het leven is ook veel mooier.
De factoren van stress krijgen door andere, is ook weg, ik durf veel meer mijzelf te laten zien, het voelt heerlijk! Dit Had ik eerder moeten doen

 

Stress / zelfvertrouwen / burnout 

Ik dacht ik breng je eens op de hoogte van de stand van zaken.

Heb een zeer goede ervaring met de hypnose.
Heb hier dagelijks gemak van. Sta nu veel beter in het leven en kan veel gemakkelijker mijn mening kwijt. Goedschiks of kwaadschiks desnoods. Is echt een hele verandering. Vooral ook bij het zaken doen komt dit goed tot uiting.
Moet er nog dagelijks aan denken. Ook als er eens een mindere dag is kan ik mezelf heel goed overtuigen dat dit tijdelijk is. Komt steeds weer goed. Nogmaals petje af voor je vakmanschap.
Ik sta er heel positief tegenover. Als het nodig moest zijn zal ik zeker contact met je opnemen.
Kan het iedereen aanbevelen.
Emoties opruimen om verder te kunnen.
Vorige week ben ik bij Joris geweest omdat ik zo vast zat in mijn emoties dat ik er niet meer uit kwam. Het beheerste mijn leven.
Ik had al eerder een sessie gedaan in 2015 bij hem om te stoppen met roken en daar ben ik nog steeds helemaal vanaf.
Later een sessie voor PDS waar ik sindsdien ook vanaf ben....
Toch was dit een grote stap om te doen, ondanks dat de emoties mij belemmerden in mijn doen en laten gaf het ook een soort van veilig gevoel.
We hebben uitgebreid gesproken over de oorzaak en hoe we dit konden gaan benaderen.
De uitkomst van dat gesprek was simpel, gooi weg wat niet meer nodig is en hou wat er wel goed was maar zonder de bijbehorende emoties.
Oud zeer werd opgeruimd, afscheid nemen van een zware, intensieve tijd.
De sessie was intensief maar wel heel effectief.
Er was al snel een verandering merkbaar.
Dingen van een afstand kunnen zien zonder dat het nog raakt in mijn emotionele gevoel.
Ik kan het nu bekijken en erover praten zonder boosheid, machteloosheid en verdriet.
Wat er overblijft is begrip, vergeving en waardering.
Een heel bijzondere gewaarwording.
En wat ik nog het mooiste vind...ik voel me eindelijk vrij.
Bedankt Joris, voor de zoveelste keer heb ik weer de kracht van hypnose mogen ervaren.
Nagelbijten 1 sessie
Vanaf mijn kinderjaren beet ik mijn nagels soms tot bloedens toe.
Ik heb op aanraden van mijn vriendin de stap gezet om contact op te nemen met Joris.
Alhoewel ik heel erg sceptisch was omdat ik alles al geprobeerd had bleek dit tot mijn verbazing wel te werken.
Ik vijl en lak mijn nagels nu en durf mijn handen weer te laten zien. Dus ook op deze vlakken heeft mijn sessie voor het nagelbijten mijn leven veranderd.
Bedankt voor niet alleen het nagelbijten maar ook voor de vrijheid die het me heeft gegeven op ander gebied zoals schaamte en zelfvertrouwen.

 

Suiker en afvallen.

Ken je dat gevoel, dat je iets nieuws aan het uitproberen bent en dat dat dan zó goed gaat dat je het iedereen zou willen aanraden omdat je het hén ook zo gunt?

Nou, dat heb ik met mijn ervaring met hypnose bij Joris. Ik weet dat het niet fijn is als iemand je haar nieuwe dieet aanraadt terwijl je er zelf nog niet klaar voor bent om er wéér voor te gaan. Daarom deel ik hier mijn verhaal, misschien be...n jij op zoek naar een oplossing en vindt je het fijn om dit te lezen.

De reactie dat Hypnose eng is moet echt verleden tijd worden. Want het is totaal niet eng, je hoort alles. Je volgt gewoon zijn stem die je heel rustig maakt. Totaal ontspannen. Het gevoel wat je hebt net voordat je in slaap valt. Dat. Vervolgens brengt hij de dingen ter sprake waar je iets aan wilt veranderen. In mijn geval mijn suikerverslaving en het beter in mijn vel willen zitten. Sterker worden. Ik hoor nog steeds in m'n hoofd de zin "nee dank je, voor mij niet" als iemand me een taartje of koekje aanbiedt. Natuurlijk zou ik dat kunnen negeren, het is geen dwingende zin. Maar het mooie is dat ik dat niet eens meer wil. Na al die jaren steeds weer nieuwe diëten uitgeprobeerd te hebben is het zo fijn dat dat nu niet meer hoeft. Omdat ik geen (toegevoegde) suikers meer eet voelt het zo dat ik net als andere mensen eet, met normale hoeveelheden. Geen dieet meer nodig. Ik ben nu 1,5 jaar verder en ik voel me goed, heel goed. En sterk!

Dank je wel Joris!

 

Virtuele maagband

Joris, even per WhatsApp. .. Ik maak zo'n verandering door en dat gun je iedereen! Het is ook bijna niet te beschrijven. .. ik kwam bij je zonder verwachtingen. Ik wist ook simpelweg niet wat ik kòn verwachten. .. ik heb nauwelijks je website bekeken, maar hup gebeld en we zien wel. Maar na deze drie sessies is er echt iets veranderd! Méér dan dat ik er bewust mee bezig ben. ......veel gaat nu al onopgemerkt. Collega's snoepen het gaat langs me heen, ik weet in de winkels waar de verleidingen liggen maar ze triggeren me niet meer, ik voel die sensatie niet meer en hoef dus ook die strijd niet meer aan. ...
Wat herkenbaar je post op fb. Maar voor mij is die strijd met dat stemmetje naar de achtergrond ... IK ben het of iets in mij, wat er duidelijk eerst niet was maakt dat eten niet meer mijn dagen vult, opslokt en dat geeft me lucht en licht 💜 en vrijheid.

 

Angst voor onweer

Hoi Joris,...
Ik kan je niet genoeg bedanken!!
zoals je weet vanaf mijn kindertijd had ik al heftige paniekaanvallen wanneer het nog maar een beetje begon te donderen.
Zoals je ook waarschijnlijk gemerkt hebt, was het gister best heftig met onweer. Normaal zou ik weg kruipen en hyperventileren maar nu kon ik zelfs buiten blijven onder ons afdak.
Zoals je zei, ik hoef niet van onweer te genieten( dat doe zelfs jij niet:) maar paniek is nergens voor nodig.
Bij de eerste heftige knal moest ik zelfs even lachen en kreeg het filmpje even te zien wat je me hebt laten ervaren in de hypnose. Wonderbaarlijk hoe dit kan!!
Ik kwam eigenlijk voor heel wat anders maar je vroeg naar mijn angsten en dat was dus onweer.
Nogmaals bedankt!

Skype Hypnose voor gewicht ( sessie in het Engels) 
Hi Joris, just wanted to give you an update since you hypnotised me on Skype. I have lost 3kg since then and my eating habits have totally changed thanks to you and I feel good about myself at last. You are great at what you do. I can't thank you enough.
Vliegangst

Mijn angst om te vliegen & hoe hypnose mij heeft geholpen!

Joris, dankjewel! Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen!

Ik wil graag verre reizen maken & veel ...vd wereld zien, maar mijn angst om te vliegen maakte dit voor mij niet mogelijk.
Lang verhaal, maar toen ik jong was een voor mij heftige ervaring mee gemaakt tijdens een vlucht en daarna op latere leeftijd nog wel eens gevlogen, maar de angst werd steeds sterker. Daarbij kwam nog dat met het alsmaar uitstellen van het vlegen de angst hiervoor ook steeds groter werd....!

Maar mijn zoon en ik hadden het er al een paar maanden over.... Dit jaar zouden we op vakantie gaan en ... Ja hoor MET het vliegtuig... De stedentripjes die ik half aan hem had beloofd kon ik steeds (met welke smoes dan ook...) vooruitschuiven. Maar dat ging deze zomer toch echt niet meer lukken.... Omdat ik ECHT niet in paniek wil raken in een vliegtuig en ook niet aan de versuffende tabletten wilde wist ik het niet meer.

Ik ken Joris en na de intake bracht ik mijn angst ter sprake. De hypnose sessie volgde en paar weken later vakantie Griekenland geboekt. Wow.. dit was al meer dan ik tot nu toe had bereikt. Maar ik juich niet te snel, ik zat nog niet IN het vliegtuig.

En het was ERG met mij hoor... Een vliegtuig zien deed mijn knieeen al knikken en nu stapte ik gewoon in! Ik was toch wel iets nerveus... hoe zou ik staks reageren. Ja hoor, sein riemen vast en de captain spreekt Crew prepare for take off en LOS, en ik voel .... HELEMAAL niets... ja, kriebels in mijn buik... Yesss I did it!

De vlucht ging goed, wel wat turbulentie maar ook daar geen paniek van en tijdens het landen zelfs naar buiten gekeken! Terugvlucht ging ook super.

Het overwinnen van mijn vliegangst met behulp van hypnose betekend zoveel voor mij! Zoveel vrijheid om nog meer van de wereld te gaan zien en mij niet te laten leiden door de angst. Dit gun ik iedereen!

Life is short, live fearless.

 

 

 

Jeffrey Stephens Protocol

 

 

 

 

Joris Waayer

Gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut / Hypnotiseur/ Coach/ hypnosetrainer

Release Your Mind protocol (uniek en als enige in Nederland)

Virtuele maagband therapeut 

Dave Elman Protocol

Jeffrey Stephens Protocol

Swan Protocol by Bob Burns

Esdaile protocol by Ines Simpson

OLDPAIN2GO protocol

Hypnose Instructeur / Trainer / Coach / Spreker

UK Hypnosis Academy certified hypnotist/ Trainer

Owner, Trainer, instructeur Hypnose Academy NL

http://www.hypnoseacademy.nl

Contact info

Business Park Terneuzen Haarmanweg 25,
Gebouw 0, 1e verdieping kamer 7
4538 AN Terneuzen 

of

Jan van Brakelstraat 14

4461 ZC Goes                                                    

Tel +31 6-55156847

info@hypnosepraktijkzeeland.nl

 

KvK 63469006
NL89 KNAB 0256 3761 90

Algemene Voorwaarden

            Openingstijden       Alleen op afspraak.

  • Maandag-Vrijdag: 09.00 - 20:00
  • Zaterdag: 09:00 - 12:00
  • Zondag: gesloten