IMR Hypnotische Maagband 3 sessies. 

Hieronder een evaluatiegesprek met toestemming geplaatst.  In 10 dagen een gewichtsverlies van 3 kg op een natuurlijke en gezonde manier.

 

WAAROM DIT PROGRAMMA?
Door Hypnose geeft jouw onderbewustzijn het gevoel dat je een maagband hebt. Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband is geplaatst. Je zult daardoor sneller voldaan zijn. Echter zonder de nadelen van een operatie. Geen operatieve wonden Geen operatieve ongemakken Geen herstelperiode Geen beperking van voeding / je mag en kan alles blijven eten / Geen verblijf in het ziekenhuis

De Hypnose maakt het mogelijk, om zonder strijd, gezonder en minder te eten, meer te bewegen en genoeg water te drinken. Een compleet programma waarbij je anders leert omgaan met voedsel en je lichaam. Hierdoor is geen speciaal dieet nodig en kun je zelfs af en toe nog genieten van je glaasje wijn of stukje chocolade. Je ideale gewicht bereiken en behouden!

Met Hypnose zijn zeer snelle en effectieve resultaten te behalen. Ben je, door bijvoorbeeld een zwangerschap, wat aangekomen dan is dat er met 1 sessie meestal goed weer af te krijgen. Het gaat dan om een tijdelijke duidelijke oorzaak van beperkt overgewicht. Maar gaat het om een jaren lange strijd tegen je overgewicht waarbij je moeite hebt om maat te houden en je keer op keer de fout in gaat tijdens een dieet of erna weer aankomt, dan is een andere aanpak gewenst( nodig ).

Dan is het goed om het Hypno Maagband Programma te gaan volgen. Tijdens dat programma zorgen we ervoor dat je minder kan en gaat eten. Daarnaast wordt een gezonde levensstijl geprogrammeerd met meer bewegen, gezonder eten en water drinken. Je zal misschien denken: "Ja, maar dat heb ik al zo vaak gedaan". Dat klopt en net zo vaak is dat niet gelukt. Het is de Hypnose die je bij dit totaal programma gaat ondersteunen om het deze keer succesvol te maken!

De meeste mensen die een dieet volgen zullen gewicht verliezen zolang ze op dieet zijn. Maar zodra ze met dat dieet stoppen neemt hun gewicht opnieuw toe en in veel gevallen wegen ze erna zelfs meer dan voor het dieet! De meeste diëten bevatten een vorm van afzien waardoor strijd ontstaat. Bij elk dieet wordt de geest dus geprogrammeerd om aan eten te denken. Wanneer het dieet dan stopt wordt er daarna nog vaker aan eten gedacht dan daarvoor!

De meeste eetgewoonten zijn stevig in het onderbewustzijn geworteld. Als je de programmering niet veranderd zal het eindresultaat hetzelfde blijven. Jezelf bewust iets ontzeggen, strijd, kan dan vaak je zin in eten alleen maar vergroten. (denk maar niet aan een roze olifant)

Maar met gewoon een beetje minder eten kan gewichtsverlies wel haalbaar zijn. Je favoriete eten volledig bannen is een slecht idee, maar de hoeveelheid verminderen is realiseerbaar en vol te houden.

Om een gezond gewicht te gaan behalen maar dit ook makkelijker kunnen gaan behouden, ga ik uit van ongeveer een kilo gewichtsverlies per week. Teveel en te snel gewichtsverlies zorgt ervoor dat je gaat jojoën en dat is juist wat we niet meer willen.

Dit programma gebruikt een Hypnotische Maagband en andere technieken om je gedachten te veranderen en is absoluut GEEN DIEET. Het laat je toe om nieuwe gewoontes aan te maken die je kan volhouden. Er is geen strijd en dus zal je bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten. Je gaat bewust eten en je zal in staat zijn om te luisteren naar wat je maag je vertelt:
"genoeg is genoeg".
Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies tot de nieuwe gewoonte "gewoon" is geworden.

En echte chirurgische maagband is zeer kostbaar, vergt een forse ingreep, kan complicaties geven, geeft littekens en verandert niets aan je gevoel omtrent eten en je lichaam. Je slankt daarom met de Hypnotische Maagband beter en gezonder af omdat:

WE MET DIT PROGRAMMA VAN 3 SESSIES OOK DE OORZAKEN VAN OVERGEWICHT AANPAKKEN!  

 

 

 

 

Jeffrey Stephens Protocol

 

 

 

 

Joris Waayer

Gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut / Hypnotiseur/ Coach/ hypnosetrainer

Release Your Mind protocol (uniek en als enige in Nederland)

Virtuele maagband therapeut 

Dave Elman Protocol

Jeffrey Stephens Protocol

Swan Protocol by Bob Burns

Esdaile protocol by Ines Simpson

Steven Blake's OLDPAIN2GO protocol

Hypnose Instructeur / Trainer / Coach / Spreker

UK Hypnosis Academy certified hypnotist/ Trainer

Trainer instructeur Hypnose Training Zeeland

Trainer instructeur Hypnose Academy NL

http://www.hypnoseacademy.nl

Contact info

Business Park Terneuzen Haarmanweg 25,
Gebouw 0, 1e verdieping kamer 7
4538 AN Terneuzen 

of

Jan van Brakelstraat 14

4461 ZC Goes                                                    

Tel +31 6-55156847

info@hypnosepraktijkzeeland.nl

 

KvK 63469006
NL89 KNAB 0256 3761 90

Algemene Voorwaarden

            Openingstijden       Alleen op afspraak.

  • Maandag-Vrijdag: 09.00 - 20:00
  • Zaterdag: 09:00 - 18:00
  • Zondag: gesloten