Het intakegesprek
Belangrijk is het te weten dat de sessie plaats vindt in het belang van jou. Hypnose is een natuurlijk proces waarmee jij een verandering bij jezelf gaat realiseren. Het is altijd mogelijk om elk moment uit de sessie te stappen als je daar behoefte aan hebt. Ik zeg dat omdat mensen soms bij hypnose denken dat ze de controle kwijt zullen zijn en daar bang voor zijn. Angst is namelijk de grootste hindernis voor een goede werkzame hypnose sessie.

We zullen het een en ander bespreken. Wat zijn je ervaringen met hypnose? Wat zijn je verwachtingen? Waarvoor kom je, wat wil je bereiken of veranderen? Heb je angst ervoor? Bij angst zullen we eerst dit wegnemen, heel simpel door een aantal testjes. 

Hypnose valt of staat met het opvolgen van mijn instructies. Wanneer ik je iets vraag te doen of iets voor te stellen (suggesties) dan zal je dat direct moeten uitvoeren. Jij wilt onder hypnose om jouw probleem op te lossen.

Het Hypnotisch verdrag.
Voor het ondergaan van een hypnose sessie zijn 2 zaken belangrijk: De sterke wens en duidelijke motivaties van je om iets te willen veranderen in je leven met behulp van hypnose die ik ga toepassen. Met andere woorden: wil je van je probleem af en daarom in hypnose? En daarnaast vertrouwen in degene die je daarbij gaat helpen, de hypnotherapeut. Met andere woorden: vertrouw je mij? Beide vragen zou je met een volmondig "JA" moeten beantwoorden.

De techniek.
Om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn zal je een oefening gaan doen. We hebben daarvoor een aantal technieken. Welke techniek ik ga gebruiken hangt af van wat het beste bij jou past.

Het veranderwerk.
De feitelijke behandeling begint als er toegang is tot het onderbewustzijn en bestaat uit het aanbieden van verbale (woordelijke) suggesties. Dat zijn nieuwe gedachten, gevoelens of lichamelijke voorstellingen. Het is het opnieuw programmeren van je onderbewustzijn op het gebied waar jij de verandering wilt of dat waar jij van bevrijd wilt worden.

Het beëindigen van de sessie.
Na het veranderwerk zal de Hypnose beëindigd worden. Je bent dan rustig, ontspannen, helder en alert en voelt je beter als daarvoor.

 

 

 

 

Jeffrey Stephens Protocol

 

 

 

 

Joris Waayer

Gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut / Hypnotiseur/ Coach/ hypnosetrainer

Release Your Mind protocol (uniek en als enige in Nederland)

Virtuele maagband therapeut 

Dave Elman Protocol

Jeffrey Stephens Protocol

Swan Protocol by Bob Burns

Esdaile protocol by Ines Simpson

Steven Blake's OLDPAIN2GO protocol

Hypnose Instructeur / Trainer / Coach / Spreker

UK Hypnosis Academy certified hypnotist/ Trainer

Trainer instructeur Hypnose Training Zeeland

Trainer instructeur Hypnose Academy NL

http://www.hypnoseacademy.nl

Contact info

Business Park Terneuzen Haarmanweg 25,
Gebouw 0, 1e verdieping kamer 7
4538 AN Terneuzen 

of

Jan van Brakelstraat 14

4461 ZC Goes                                                    

Tel +31 6-55156847

info@hypnosepraktijkzeeland.nl

 

KvK 63469006
NL89 KNAB 0256 3761 90

Algemene Voorwaarden

            Openingstijden       Alleen op afspraak.

  • Maandag-Vrijdag: 09.00 - 20:00
  • Zaterdag: 09:00 - 18:00
  • Zondag: gesloten