• Hypnosesessie 1 op 1 € 125,00 inclusief btw.
  • Skypesessie € 125,00 inclusief btw.
  • Stoppen met roken € 150,00 inclusief btw.
  • Release Your Mind protocol(R.Y.M.)is een unieke 3 sessie - pakket oplossing voor complexe of diep liggende issues waarvoor meerdere sessies gewenst of nodig zijn €315.00 inclusief btw.
  • Virtuele maagband. 3 sessies inclusief audio € 375,00 inclusief btw.
  • Intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Een sessie duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten

Betaling per Pin of contant, Skypesessies dienen vooraf overgemaakt te worden op

NL89KNAB. 0256.3761.90

Voorwaarden

Afspraak verzetten of afzeggen: hiervoor verwacht ik een opzegperiode van ten minste 24 uur, zodat ik jouw plaats nog aan iemand anders kan aanbieden. Er is tijd voor je gereserveerd en er na jou ook weer klanten komen, verwacht ik dat je op tijd aanwezig bent. Mocht het om welke reden dan ook niet goed uitkomen voor de afspraak kun je altijd afzeggen of verplaatsen wel binnen de 24 uur van de afspraak. Bij niet of te laat ( v.a. 15 minuten) verschijnen op de afspraak dienen toch de kosten voor een gehele sessie voldaan te worden.

Betaling: Alle betalingen gebeuren ter plaatse. Pinnen is mogelijk.

Sessieduur: De prijzen zijn per sessie, niet per uur. Het gaat erom dat het doel van de sessie bereikt wordt. De meeste sessies nemen ongeveer 60- 90 minuten in beslag, maar deze tijden zijn dus afhankelijk van het doel en de vooruitgang tijdens de sessie.

Geen medische diensten: Ik ben geen arts, psychiater, psycholoog. Ik stel dus geen medische diagnoses, schrijf geen geneesmiddelen voor en lever geen medische diensten of voedingsadviezen. Alle therapievormen  zijn daarentegen gebaseerd op hypnose bekende, gedocumenteerde en aanvaarde methodes.

Geen garantie mogelijk: Geen enkele hypnose biedt garanties. Niet iedereen reageert op dezelfde manier op therapie, net zomin als op medicijnen. Geen enkele hypnotiseur(therapeut) is dus in de mogelijkheid om het eindresultaat te garanderen: geen enkele arts, psychiater, psycholoog, psychotherapeut of hypnotherapeut kan een garantie geven. De cliënt voorspiegelen dat resultaten gegarandeerd zijn, zou dus niet alleen onjuist zijn, maar ook onethisch. Ik kan enkel garanderen dat ik mijn expertise inzet om je te helpen. Een deel van het werk ligt ook bij de cliënt zelf.

Betwisting: Met hypnose behaal je schitterende resultaten, toch is het raadzaam ook een betwistingsclausule in de Algemene Voorwaarden te voorzien. In geval van betwisting, d.w.z. ontevredenheid van de cliënt over de gebruikte methoden (of resultaten, zie punt hierboven), is verhaal niet mogelijk. Immers, hypnose is een samenwerking tussen de cliënt en de hypnotiseur. Het is dus duidelijk dat het resultaat erg afhankelijk is van de motivatie en de toewijding van de cliënt. Ook al doe ik mijn werk correct, en geef de juiste suggesties, dan kan er enkel van een goed resultaat gesproken worden als de cliënt deze suggesties ook aanvaardt en ter harte neemt. Zou er toch een geval van ontevredenheid en betwisting zijn, dan kan ik alle gegeven suggesties weer wegnemen. Hypnose is een mentaal proces, en we kunnen alle gegeven input dus ook weer ongedaan maken. In geen geval kan er sprake zijn van enige schade, en dus ook niet van schadevergoeding of terugbetaling.

Aanvaarding: Het maken van een afspraak betekent de automatische aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden.

 

 Hypnotherapeut

 

 

Jeffrey Stephens Protocol

 

 

 

 

Joris Waayer

Gediplomeerd en geregistreerd Internationaal Register Hypnotherapeut / Hypnotiseur/ Coach.

Release Your Mind protocol (uniek en als enige in Nederland)

Virtuele maagband therapeut 

Dave Elman Protocol

Jeffrey Stephens Protocol

Swan Protocol by Bob Burns

Esdaile protocol by Ines Simpson

Hypnose Instructeur / Trainer / Coach / Spreker

UK Hypnosis Academy certified hypnotist/ Trainer

Trainer instructeur Hypnose Training Zeeland

Trainer instructeur Hypnose Academy Nederland

http://www.hypnoseacademy.nl

Contact info

Business Park Terneuzen Haarmanweg 25,
Gebouw 0, 1e verdieping kamer 7
4538 AN Terneuzen 

of

Jan van Brakelstraat 14

4461 ZC Goes                                                    

Tel +31 6-55156847

info@hypnosepraktijkzeeland.nl

 

KvK 63469006
NL89 KNAB 0256 3761 90

Algemene Voorwaarden

            Openingstijden       Alleen op afspraak.

  • Maandag-Vrijdag: 09.00 - 20:00
  • Zaterdag: 09:00 - 18:00
  • Zondag: gesloten